Din guide til 3D Print

 

3D Wizard.dk - din guide til 3D Print
Man støder af og til på nyheder om 3D printere, hvor man eksempelvis hører, at nogle har brugt en 3D printer til at printe en hel bil eller andre omfattende projekter. Det vil selvfølgelig ikke være sådanne ting man som ganske almindelig forbruger kan bruge sin hjemme 3D printer til, men inden for få år vil rigtigt mange ganske almindelige forbrugere have en 3D printer stående og have adgang til samme teknologi, som bruges til selv at bygge de mest utrolige modeller.
 
Med andre ord, vil det være muligt for Hr og Fru Jensen selv eksempelvis at lave sine egne køkkenredskaber, nips-ting, værktøj, figurer, pyntegenstande og andet, som man normalt ville skulle i en butik for at anskaffe sig – nu er det muligt at lave det direkte i ens eget hjem.
 
3D Print designet til disse produkter vil du eksempelvis kunne finde her på vores hjemmeside www.3dwizard.dk, hvor du enten gratis eller mod betaling, vil kunne downloade en 3D print skabelon til f.eks. en kop, skål, ske eller andet, og på den måde printe produktet ud, uden at skulle gå i en butik efter det.
 
Det er uden tvivl en spændende udvikling, og hvis du følger med her på hjemmesiden vil du altid være opdateret med de seneste nyheder og trends indenfor 3D Print. Vi vil så ofte som det er muligt skrive artikler og indlæg om hvad der sker indenfor 3D print og om hvordan disse 3D printere kan bruges og ikke mindst præsentere en masse spændende test og anmeldelser.
Der er mange som spørger selv sig om hvordan teknologien bag 3D print kan lade sig gøre og ikke uden grund, for det jo er ret fantastisk, at det overhovedet kan lade sig gøre.
 
Kort fortalt, bliver en model eller et objekt bygget ved, at en 3D printer “bygger modellen op fra bunden” ved at lægge lag på lag ud fra en given 3D design skabelon, som man kan finde og downloade online. Teknologien bag 3D print gør, at du skal bruge en helt bestemt fil-type til 3D print design og modeller, hvor du med en almindelig printer både kan printe dokumenttyper som .doc, billedetyper som .jpg osv., men en 3D printer skal altså bruge fil-typen .stl.
 
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive klogere på 3D print og derfor, hvis du har nogen emner, som du ønsker at tage op, eller noget der har fanget din interesse vedrørende 3D print, design, modeller, skabeloner eller andet om 3D print, er du meget velkommen til at sende hos en mail på info@3dwizard.dk
 
De mest interessante og relevante historier og artikler om 3D print bliver desuden lagt på vores Facebook side, så hvis du er på Facebook, kan vi kun anbefale at du følger vores side og samtidigt løbende holder øje med vores hjemmeside www.3dwizard.dk for ikke at gå glip af råd, artikler, indlæg og vejledninger om 3D print, 3D print design, 3D print modeller, 3D print skabeloner eller andet fra det store og spændende 3D print univers.